Personlighedsudvikling, selvværd og coaching

Eksistentiel og indsigtsgivende psykoterapi kan være en god investering. Både hvis man er havnet i et svært akut dilemma, eller hvis man oplever, at det samme slags problem bliver ved med at opstå i ens liv. Det kan også være, at man ønsker selvudvikling og/eller har konkrete ønsker til hvad man gerne vil opnå. Både et længere fordybende forløb og korttidsterapi eller coaching er muligt. Tilgangen afhænger af, hvad man foretrækker og en individuel vurdering, som vi sammen foretager.

Selvom problemerne ser ud til at komme udefra, kan dine personlige forudsætninger for at tackle problemerne være hensigtsmæssig at kigge på. Alle mennesker bærer rundt på ubevidste antagelser eller sårbarheder, som kan give vanskeligheder i livet. Blandt andet i parforhold, på arbejdspladsen, over for forældre eller venner.

Et eksempel på det kan være følelsen af personlig værdi og (u)tilstrækkelighed, som kan styre et menneskes adfærd og tanker i en grad, så hverdagen opleves som en kamp for at bevare en nogenlunde selvfølelse og tryghed. Situationen bliver ikke nemmere, hvis man befinder sig i en sammenhæng, hvor netop tryghed og selvtillid gang på gang udfordres.

Jeg tilbyder mange års erfaring med alle typer af almene problemstillinger. Om det giver mening at være tilbageskuende, eller om det er bedre at koncentrere sig om din situation her og nu, afstemmes naturligt i forløbet.

cropped-AB_Logotype_01-2.jpg